TCHIBO

Tchibo se concentreaza pe selectarea celor mai bune boabe de cafea din lume. In acest fel, garantam clientilor nostrii din restaurantele si birourile intregii lumi o calitate deosebita.

TCHIBO

Cafeaua se naste din pasiune

Tchibo se concentreaza pe selectarea celor mai bune boabe de cafea din lume. In acest fel, garantam clientilor nostrii din restaurantele si birourile intregii lumi o calitate deosebita.

Produsele Tchibo reprezinta o diversificata oferta de cafea: de la cafeaua zilnica (cafea boabe, instant sau filtru) pana la cele mai sofisticate si inovative produse pe baza de cafea.

Expertiza Tchibo in vanzarea cafelei serveste pentru aducerea la viata a impresionantei lumi a cafelei.

 

Tchibo Standard

Calitatea gastronomica si modul de ambalare o face sa fie solutia ideala pentru vending si HoReCa.

picture

 

 

picture

Tchibo Exclusive

O cafea ce se remarca printr-un gust exceptional si un caracter aparte. 

picture

 

 

Cafe Select

Acesta este un sortiment de cafea special, conceput pentru a preintampina nevoile hotelurilor, restaurantelor si firmelor de catering.

picture

 

 

picture

Cafe Grande

Gustul intens al Café Grande dezvaluie o experienta unica si aromata din lumea cafelei.

picture

 

 

picture

Cafe Creme

Acest sortiment de cafea boabe este incarcat parca cu parfumul boabelor de arabica al Americii de Sud.

picture

 

 

picture

Cafe Expresso

Cu Café Espresso experimentezi savoarea tipica a cafelei Mediteraneene.

picture

 

 

Cafe Special

Cu Café Special va veti bucura de gustul puternic si energizant al cafelei noastre.

picture

 

 

Cafe Clasic

Café Classic mild combina cele mai bune boabe de cafea pentru a intampina diferitele nevoi ale sectorului de restaurante si firme de catering.

picture

 

 

Cafe Gourmet

Aceasta cafea a fost creata special pentru acele persoane care apreciaza gustul nobil, dulce si in acelasi timp impunator al cafelei.

picture

 

 

PRODUSE

ECHIPAMENTE

2

 

 

 

 

 

 

 

Coffea S – Aparat automat de cafea, productie Sielaff Germania. Ideal pentru birouri, spatii publice cu trafic mare, recomandat pentru consumuri mai mari de 1000 de portii pe luna..

Se pot realiza cafele espresso cat si combinatii de cafea si lapte: capuccino, café au lait sau late machiato

1

 

 

 

 

 

 

 

Coffea C - Cel mai nou mod de a bea cafeaua. Stilul si design-ul sau contemporan il fac sa fie cu usurinta amplast in locuri de lucru mici, Sali de sedante si in zonele dedicate gustarilor. Aparatul este disponibil in versiunile Espresso si Instant.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cafissimo este un espresso inovativ de la Tchibo. Este singurul sistem “single portion” de pe piaţa care iţi permite prepararea cafelei la 3 tipuri de presiuni: de la espresso autentic italian pana la cafeaua americana. Pompa asigura o presiune de pana la 15 bari:

 

 

 

 

 

 

 

 

Coffea Gourmet - reprezinta ultima generatie de aparate de cafea special concepute de WFM pentru Tchibo. Se spune ca “lucrurile bune vin in ambalaje mici”, acest aparat reprezinta cu certitudine confirmarea acestei zicale. Nu veti mai pierde timp cu traininguri sau curatarea aparatului, nu mai conteaza cine face cafeaua. Fiecare produs al acestui aparat va fi ideal pentru clientii dumneavoastra. Se poate ajunge pana la 20 de combinatii de cafea, lapte si ciocolata preselactate, iar clientii vor fi 100% multumiti;